Hoveniersbedrijf Jouw Tuin

Hoveniersbedrijf Jouw Tuin
Kinheim 110
1161DD Zwanenburg

Jouw Tuin is een jong en innovatief hoveniersbedrijf waar u veel ervaring en vakkennis vindt. Heeft u geen groene vingers of weinig tijd voor het onderhouden van uw tuin? Laat u uw tuinaanleg of tuinonderhoud dan aan ons over. Wij helpen u graag met het onderhouden van uw tuin op elke manier: 

  • Tuinaanleg;
  • Grasmaaien of gras zaaien;
  • Onkruid verwijderen;
  • Struiken en heggen snoeien;
  • Sierbestrating aanleggen en reinigen;
  • Bemesten.

Hoveniersbedrijf in Noord-Holland

Hoveniersbedrijf Jouw Tuin is opgericht door Sebastiaan Joosten in Zwanenburg, wat tussen Amsterdam en Haarlem inligt. Na de vakopleiding tot hovenier te hebben gevolgd en de benodigde vakkennis en praktijkervaring opgedaan te hebben bij diverse hoveniersbedrijven, is Sebastiaan zijn eigen hoveniersbedrijf Jouw Tuin gestart. Inmiddels is Jouw Tuin uitgegroeid tot een succesvol hoveniersbedrijf dat actief is in Amsterdam, Zwanenburg en Halfweg, maar ook in Hoofddorp en Badhoevedorp. 

Van tuinaanleg tot tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Jouw Tuin is er voor uw tuinaanleg of tuinonderhoud. Voordat we aan de slag gaan, gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen voor de tuin en kunnen dan ook met u meedenken over het ontwerp. Voor al uw tuinklussen in de buurt van Amsterdam en Hoofddorp neemt u daarom contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat voor uw tuin kunnen betekenen bij hoveniersbedrijf Jouw Tuin.

Locatie

Routebeschrijving

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.