Tuinaanleg

Uw volledige tuinaanleg laat u verzorgen door hoveniersbedrijf Jouw Tuin, hét hoveniersbedrijf van Zwanenburg, Amsterdam en omstreken. Bent u verhuisd of wilt u uw tuin renoveren? Wij helpen u graag aan een nieuwe tuin. Of u nu gaat voor een landelijke tuin, een klassieke tuin of juist een moderne tuin, bij Jouw Tuin kunnen wij de volledige tuinaanleg verzorgen en helpen met het bedenken van het beste tuinplan voor uw tuin. Voor de beste tuintips en een vakkundige tuinrenovatie in of rondom Zwanenburg, Badhoevedorp, Halfweg, Hoofddorp en Amsterdam neemt u contact met ons op!

Hulp bij uw tuinontwerp

Tuinaanleg begint bij een goed ontwerp, of een tuinplan. Bij Jouw Tuin bieden wij niet alleen vakwerk in het opleveren van uw tuin, maar kunnen wij ook persoonlijk tuinadvies geven voor de inrichting van uw tuin. Wanneer u contact met ons opneemt maken wij graag een afspraak voor een ervaren hovenier om met u mee te denken over het tuinplan. Na een vrijblijvend gesprek over de aanleg of renovatie van uw tuin met ons kunt u besluiten om opdracht te geven voor:

  • Een schetsontwerp voor uw tuinaanleg;
  • Tuintekening op maat, inclusief een beplantingsplan;
  • Prijsopgave voor de aanleg of renovatie van uw tuin.

Uw tuin verbouwen wordt een stuk simpeler met onze hulp. Wij vertellen u graag meer over de verschillende tuinstijlen en helpen u bij het opzetten van uw tuinplan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een Engelse tuin, Japanse tuin of bijvoorbeeld een Mediterrane tuin? Neem gerust contact met ons op!

Waar moet u over nadenken?

Een tuin is het verlengstuk van uw huis waar u die zaken moet kunnen doen die voor u belangrijk zijn. Deze prioriteiten zijn belangrijk en hebben de volle aandacht nodig wanneer u de tuin gaat aanleggen of herindelen. De stand van de zon is belangrijk bij het kiezen van de plaats van het terras en de keuze van beplanting. Maar er zijn veel andere factoren die belangrijk zijn, zoals de gezinssamenstelling, onderhoudsvriendelijkheid, tijdstip van gebruik en functionaliteit. Door met deze punten rekening te houden kan de tuin perfect aansluiten op uw wensen, woning en woonomgeving.

Tuinaanleg door hoveniersbedrijf Jouw Tuin

Tuinaanleg kan allerlei vormen aannemen. Wilt u verlichting laten aanleggen, schuttingen laten bouwen, bestrating aanleggen, een vijver aanleggen of bijvoorbeeld meer weten over de beste beplanting voor uw tuin? Neem dan contact op met ons bij Jouw Tuin. Jouw Tuin is een jong hoveniersbedrijf, werkzaam in onder andere Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, Hoofddorp en Badhoevedorp. Neem contact met ons op voor meer informatie over tuinaanleg bij u in de buurt.

Telefoon: 06-55504616
Email: info@jouw-tuin.nl

Of vult u uw gegevens in op het contact formulier op deze site, zodat wij contact met u op kunnen nemen.