Tuinonderhoud

Wilt u uw tuinonderhoud uit handen geven? Hoveniersbedrijf Jouw Tuin is een jong bedrijf, waar vakkennis en ervaring samenkomen met een passie voor het realiseren van uw droomtuin. Ook na de tuinaanleg heeft uw tuin enige aandacht nodig. Daarom kunt u bij ons terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt voor uw tuin of voor periodiek tuinonderhoud. Van onkruid wieden tot vijveronderhoud, voor grote en kleine tuinklussen in de buurt van Amsterdam, Hoofddorp en Badhoevedorp neemt u contact op met hoveniersbedrijf Jouw Tuin.

Een mooie tuin het hele jaar door

Door het jaar heen heeft uw tuin verschillend onderhoud nodig. Een tuin winterklaar maken is immers niet hetzelfde als een tuin voorbereiden op de bloeiperiode. Het hele jaar door kunt u terecht bij Jouw Tuin voor een tuinman om uw tuin eens goed onder handen te nemen. Om te voorzien in uw wensen bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor het onderhouden van uw tuin:

  • Op afroep;
  • Eenmalige tuinonderhoud;
  • Voorjaarsbeurt of winterbeurt; 
  • Wekelijkse of maandelijkse tuinonderhoud.

Ook kunnen wij uw tuin verzorgen tijdens uw afwezigheid. Tuinonderhoud volledig naar uw wensen laat u dus verzorgen door Jouw Tuin, hét hoveniersbedrijf van Zwanenburg en omstreken.

Laat uw tuin door ons onderhouden!

Voor grote en kleine tuinklussen kunt u terecht bij Jouw Tuin. Denk hierbij aan onkruid verwijderen, gazon onderhoud en bemesten, maar ook aan vijveronderhoud en het volledig schoonmaken van uw tuin. Laat uw tuin weer stralen en realiseer uw droomtuin door het onderhoud van uw tuin aan ons uit handen te geven. Wanneer u contact met ons opneemt vertellen wij graag wat er allemaal mogelijk is en denken wij met u mee over de beste manier om uw droomtuin te creëren. Neem ook eens een kijkje bij onze afgeronde projecten om te kijken wat er zoal mogelijk is en om inspiratie op te doen voor uw tuin!

Hovenier bij u in de buurt

Kortom bij elke vorm van ondersteuning in uw tuin kunt u een beroep op ons doen, zoals voor het maaien van het gazon, hagen knippen en snoeien van bomen. Voor uw tuin kunnen wij een onderhoudsplan ontwikkelen, waarmee het onderhoud volgens plan en behoefte kan worden uitgevoerd. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons, zodat wij u kunnen vertellen wat er allemaal mogelijk is voor uw tuinonderhoud!

Telefoon: 06-55504616
E-mail: info@jouw-tuin.nl

Of vult u uw gegevens in op het contact formulier op deze site, zodat wij contact met u op kunnen nemen.